Elke maand kans op een All Inclusive vakantie voor 2 personen naar Zuid Spanje

Heeft u ook zo’n zin in een vakantie naar de zon? Doe dan nu mee met onze ‘Vlieg mee met EP:’ actie! U maakt namelijk het hele jaar door kans op een All Inclusive vakantie voor 2 personen naar Zuid-Spanje. Elke maand van maart t/m december 2017 verloot EP: Nederland namelijk een vakantie cadeau!

Hoe werkt het?

Heel simpel! Het enige wat u hoeft te doen is tijdens de actieperiode van 1 maart t/m 31 december 2017 een aankoop te doen bij EP:Witgoedhuis. Registreer u vervolgens via onderstaand deelnameformulier en u doet automatisch mee met de actie. Elke eerste week van de nieuwe maand, beginnende met de eerste week van april, zal er een winnaar bekend worden gemaakt. De winaars zullen via deze actiepagina bekend worden gemaakt. Wij zullen vervolgens contact met u opnemen en een afspraak maken om de prijs te overhandigen.

Voorwaarden actie

  • De actie geldt alleen bij aankopen in de winkel.
  • U dient zich middels het onderstaande deelnameformulier te registreren, waarbij u een kopie factuur van uw aankoop bijvoegt (waarbij duidelijke vermeld EP:Winkelnaam en aankoopdatum).
  • De gewonnen vakantie moet binnen de volgende periode worden geboekt: 1 april 2017 t/m 31 december 2018. Na deze periode heeft u niet meer de mogelijkheid om de prijs te verzilveren.
  • Boeken is op basis van beschikbaarheid.
  • Boeken kan het gehele jaar met uitsluiting van de maanden juli/augustus.

Marble AMA Andalucia

Zoals gezegd maakt u bij EP: Nederland 10x kans op een All Inclusive vakantie voor 2 personen naar Andalucia in Zuid Spanje. U verblijft maar liefst 8 dagen (7 nachten) in het prachtige 5-sterren hotel Marble AMA Andalucia. Het betreft een geheel verzorgde reis door Corendon. Het 5-sterrenhotel Marble AMA Andalucia behoort tot de exclusieve Marble hotelketen waar service, comfort en luxe een prominente plek innemen. Het ruim opgezette resort ligt in een van de mooiste provincies van Zuid-Spanje, net over de grens met Portugal. Rust, ruimte en een prachtig groene omgeving zijn de ingrediënten voor een heerlijk verblijf. Zo vindt u op max. 10 minuten rijden de uitgestrekte zandstranden van de Costa de la Luz. Met maar liefst 300 zondagen per jaar is Marble AMA Andalucia dé ideale setting voor liefhebbers van een strand-, golf-, meditatie-, wandel- of fietsvakantie.

Het hotel biedt naast ruime moderne hotelkamers, verschillende buiten- en binnenzwembaden, uitgebreide spa- en wellnessfaciliteiten en dagelijks animatie en entertainment voor jong en oud. 

Meld uw aankoop aan via onderstaand formulier


Prijswinnaars