Miele dealer Beesd | EP:Witgoedhuis

EP:Witgoedhuis is officieel Miele dealer in de omgeving van Beesd. Dat betekent dat wij u uitstekend kunnen adviseren over de producten van Miele. Of u nu op zoek bent naar een Miele wasmachine, vaatwasser, koelkast of droger, bij EP:Witgoedhuis bent u aan het juiste adres! Kom voor persoonlijk en deskundig advies naar onze winkel in Beesd. Op deze pagina vindt u onze contactgegevens en openingstijden.

Meer over Miele...

Kwaliteit en duurzaamheid. Milieuvriendelijkheid, design en functionaliteit. Bij elke activiteit die Miele ontplooit, keren deze begrippen terug. Het zijn de pijlers van de gedragscode die bij Miele geldt. Ook geven zij vorm aan hoe zij maatschappelijk verantwoord ondernemerschap in de praktijk invullen. Maar, waar staan deze kernwaarden eigenlijk voor?

Design

Een apparaat van Miele staat niet alleen voor kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit, maar is ook qua design zeer aantrekkelijk. Strakke lijnen, de beste materialen, overzichtelijke bedieningspanelen en keuze uit vele kleurstellingen. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat elk apparaat een lust voor het oog is. 

Functionaliteit

Bij elk apparaat dat wij maken, verplaatst Miele zich in de persoon van de gebruiker: waar heeft hij of zij behoefte aan? Daarom is de technologie van het apparaat volledig afgestemd op de eisen van de gebruiker en werkt Miele alleen met de beste materialen. Mocht er tijdens de levensduur van een Miele-apparaat iets misgaan of een storing optreden, dan is er de Miele-serviceorganisatie die snel en doeltreffend haar werk doet.